Call us now:
+387 60 30 11110

Najam Poslovnog Prostora Sarajevo Waves

Waves centar izdaje jedini preostali poslovni prostor od 70 metara kvadratnih. Prostor ima višenamjensku primjenu i prilagođen je različitim vidovima poslovanja i pokretanja vlastitog biznisa. Uz poslovni prostor, koji se nalazi neposredno uz Waves caffe-pizzeriju, unutar Centra nalaze se još i domaći lanac trgovina „Amko komerc“, salon namještaja „Best Pro“,  frizersko-kozmetički salon „Studio Divine“, te.

By: admin
In: Novosti
0

Otvorena Dječija Igraonica U Sklopu Waves Centra

11., u sklopu Waves Centra u ilidžanskom naselju Otes, otvorena je dječija igraonica “Waves”. Sve mališane su dočekali omiljeni likovi iz crtanih filmova, pokloni i još mnogo toga. Igraonica je zabavno-edukativnog karaktera, te pored sigurnog boravka, najmlađim posjetiocima omogućit će i svakodnevni razvoj intelektualnih sposobnosti. Igraonica je prilagođena za djecu od 3 i više godina,.

By: admin
In: Novosti
0

Projekt Sarajevo Waves Predstavljen U Abu Dhabiju Na Najvećem Sajmu Nekretnina

Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest predstavila je projekt Sarajevo Waves na najvećem sajmu nekretnina u svijetu koji održava se od 17. do 19. aprila u Abu Dhabiju. Ovogodišnji sajam okupio je učesnike iz 62 države svijeta, a očekuje se više od 200.000 posjetilaca. Veliki broj kompanija iz cijelog svijeta došao je na sajam kako bi što.

By: admin
In: Novosti
0

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

By: admin
In: Uncategorized
0
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!